Print

Informatieavond Team Veenendaal

Vervolgbijeenkomst sportpsychologie: visualiseren

Woensdag 28 februari 2018

Trainers en coaches zijn dagelijks bezig om sporters en teams op het technische en tactische vlak te trainen. Echter zijn nog maar weinig trainers en coaches bezig met ‘breintraining’. Tijdens deze avond gaat Afke in op een beproefde methode om aan breintraining te doen; Imagery (ook wel visualiseren genoemd).

Imagery training

Visualisatie is een trainingsvorm, die een positief effect heeft op het behalen van prestaties en om leerprocessen te versnellen. Op deze avond leer je van Afke wat visualisatie is en hoe het werkt. Dit ga je ook zelf ter plekke ervaren. Daarnaast leer je hoe je de imagery training het beste kunt opbouwen en waar en wanneer je dit het beste kunt doen.

Vervolgbijeenkomst

Let op: Dit is een vervolgbijeenkomst op de introductiebijeenkomst van 24 januari 2018. Ook zonder de kennis van de eerste bijeenkomst kun je aansluiten voor deze bijeenkomst. Tijdens het tweede van de avond wordt duidelijk hoe imagery bijdraagt aan betere prestaties en sneller herstel. Daarnaast wordt duidelijk hoe imagery opgenomen kan worden in het revalidatie proces van geblesseerde sporters.

Deze cursus is een absolute must voor iedere trainer-coach die meer kennis, inzicht en vaardigheden wil krijgen om breintraining te integreren in zijn/haar dagelijkse praktijk.

Programma

 Wanneer woensdag 28 februari 2018
 Ontvangst  19.00 uur
 Start  19.30 uur
 Waar LaVita Lifestyleclub, Sportlaan 7, Veenendaal

 Voor wie

De bijeenkomst is voor sporters, trainers en coaches maar uiteraard zijn andere geïnteresseerden ook welkom.

Aanmelden

De toegang is gratis, maar wij horen graag of je komt.

Klik hier om je aan je melden.

Tot ziens op woensdag 28 februari.