Print

Persoonlijke begeleiding

Resultaat behalen met de persoonlijke begeleiding van Sportservice Veenendaal!

Wilt u fitter worden? Of wilt u iets afvallen? Samen gaan wij werken aan een betere versie van uzelf!

Voor alle deelnemers aan onze Aquasporten bieden wij persoonlijke begeleiding om deze doelen te gaan halen.

Wat houdt persoonlijke begeleiding in?

We starten met een een-op-een gesprek over wensen en doelen. Daaruit volgt een plan van aanpak dat binnen ons sportaanbod past

Het Sportservice Resultatenboekje is daarbij een hulpmiddel. Dit resultatenboekje geeft een overzicht van de activiteiten in ons zwembad, geeft inzicht en helpt u bij het behalen van uw persoonlijke doelen.

Intake

We starten met een intakegesprek waar we samen uw behoeftes in kaart gaan brengen. Samen maken we een plan van aanpak. Hierin staan afspraken voor de komende periode en deze gaan ervoor zorgen dat u resultaat gaat behalen!

Na twee weken is er een vervolgafspraak waar we de eerste twee weken gaan evalueren.

Vervolg

Vervolgens zijn er nog zes maandelijkse afspraken om de voortgang te bespreken en eventueel wijzigingen in het plan aan te brengen.

Door regelmatig contact en evaluaties staat u er niet alleen voor. Naast advies over sportactiviteiten in ons zwembad ontvangt u tijdens de gesprekken ook advies over voeding en bewegingsadvies voor in het dagelijks leven.

Kosten

Voor deze dienst betaalt u eenmalig € 20,00. Hiervoor krijgt u acht sessies begeleiding over sportactiviteiten in het zwembad, voedingsadvies en beweegadvies.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken of wilt u graag meer informatie? Stuur dan uw mail naar:
sjoerd.snijders@sportserviceveenendaal.nl