Gezonde Leefstijl

Wil jij afvallen en je fitter voelen, maar weet je niet hoe? Wellicht kan leefstijlcoaching je helpen jouw doelen te bereiken.

Het doel van leefstijlcoaching is jou leren hoe je gezonde keuzes maakt en hoe je deze vasthoudt in de toekomst. Dit bestaat uit voeding maar ook bewegen, ontspanning, beter slapen en minder stress zijn belangrijke onderdelen voor een gezonde leefstijl.

Welke leefstijlprogramma’s zijn er?

Samen met de leefstijlcoach kan je hiermee aan de slag. Jouw leefstijlcoach leert, ondersteunt en daagt je uit een betere versie van jezelf te worden.

Iedereen is anders. Gelukkig zijn er ook verschillende leefstijlcoachingstrajecten zodat er een programma is wat aansluit bij jouw behoeften. Op dit moment bieden wij drie verschillende leefstijlprogramma’s:

Beide programma’s hebben een looptijd van 24 aaneengesloten maanden (2 jaar). De Beweegkuur is een traject met individuele begeleiding en het programma van CooL vindt plaats in groepsverband.

Het programma start op de datum van het eerste face-to-face contact tussen de jou en leefstijlcoach.

100% vergoeding

Leefstijlprogramma’s zijn vanaf 1 januari 2019 is opgenomen in het basispakket. De volgende groepen komen in aanmerking voor het leefstijlprogramma GLI die vergoed wordt uit de basisverzekering:

  • Volwassenen 18+ met overgewicht (BMI> 25) en een extra risicofactor voor Hart en Vaatziekten, Diabetes Mellitus Type 2 of slaapapneu of artrose, of
  • Volwassenen 18+ met obesitas (BMI>30).

Daarnaast moet je gemotiveerd zijn om de komende twee jaar aan jouw leefstijl te willen werken.

Jogg

Naast de leefstijlinterventies is er ook een project gericht op kinderen en jeugd. Met een lokale integrale aanpak wordt de omgeving waarin kinderen en jongeren opgroeien gezonder gemaakt. Meer informatie

De Leefstijlcoaches

Sportservice Veenendaal heeft twee geaccrediteerde leefstijlcoaches in dienst. Zij weten alles over voeding, bewegen, mentale gezondheid en fysieke gezondheid en helpen mensen graag om een gezondere leefstijl te ontwikkelen.

De leefstijlcoaches van Sportservice Veenendaal staat geregistreerd bij KABIZ en Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland

logo_accreditatie-300x213.jpg

kabiz-300x118.jpg

Algemene voorwaarden Leefstijlcoaching

Klachten